Østjylland – Bue og Pil skydebaner

Bue og Pil

Østjylland - Bueskydning og skydebanerBueskydningsbaner i Østjylland

Her finder du en god liste over bueskydebaner i Østjylland. Ved at besøge bueskytte klubbernes hjemmeside, kan du se de muligheder den pågældende bueskydebane kan tilbyde. Oftest kan der også trænes til jagt skydning.

Der skydes ofte med forskellige slags buer. Det kan være alt fra forskellige typer jagtbuer så som compound bue eller langbue til flitsbuer. Der skydes enten mod almindelige runde skiver eller dyreskiver.

Kender du en bueskydebane i Østjylland, som ikke er på listen endnu, så må du meget gerne kontakte os på mail.

Under listen har du mulighed for at efterlade en kommentar og fortælle om din erfaring med de forskellige skydebaner til bue og pil i Østjylland.

Du er velkommen til at fortælle andre om din erfaring med de forskellige bueskydningsbaner.

Navn Adresse Telefon Hjemmeside
Aarhus Bueskytte Laug Skejbygaard, Skejbyparken 51, 8200 Århus N Link

Skriv og fortæl andre om din erfaring med de forskellige skydebaner til bue og pil, fx. Jagtbue, du skal blot efterlade en kommentar.

Kan du bruge ovenstående indhold, så giv os meget gerne en stemme på Facebook, Twitter og Google+. Du kan desuden skrive en kommentar eller hente vores RSS feed for at få fremtidige nyheder med det samme i din feed reader.

Kommentar

Kommentar fra Martin Hamann
Dato 30. november 2017 at 21:40

Hej.

Min kæreste og jeg kunne en gang for alle godt tænkte os og få afgjort hvem der er bedst til at skyde med bue og pil. Derfor ville jeg høre om man kan de hos jer, hvad prisen er og hvilke tidspunkter man kan gøre det.

Mvh Martin

Skriv en kommentar